Modem updaten

Stap 2

Klik in het linkermenu op 'System' (systeem) en vervolgens op 'Update' (update).

Stap 3

Klik op het tabblad 'Auto Update'

N.B. Bij oudere firmware versies (07.50 en lager) is het tabblad 'FRITZ!OS File' mogelijk alleen zichtbaar als in je FRITZ!Box de optie 'Advanced View' (geavanceerd aanzicht) aanstaat. Staat je FRITZ!Box op Standard View, dan zie je dit tabblad niet.

Stap 4

Kijk of het volgende bolletje ingekleurd is:
'Level IIl: Notify me about new versions of FRITZ!OS and install new versions automatically (recommended)'.
Is dit bolletje niet ingekleurd? Klik het dan aan, zodat er een punt inkomt.

Stap 5

Klik op 'Apply' (toepassen).

Je weet nu zeker dat je FRITZ!Box in de toekomst zelf de benodigde updates automatisch ophaalt en installeert.