Ik wil overstappen naar een internetabonnement als Founding Member, hoe doe ik dat?

Ben je Founding Member maar wil je ook graag een internetabonnement bij Freedom? Doorloop onderstaande stappen, zodat jouw Founding Membership gekoppeld wordt aan je internetabonnement en je jouw @freedom.nl e-mailadres kunt behouden.

Stap 1

Ga naar www.freedom.nl en klik op ‘Bestellen’. Vul vervolgens jouw postcode, huisnummer en eventueel de toevoeging van je huisnummer in. Klik op ‘Check beschikbaarheid’.

Stap 2

Er verschijnen een of eerdere abonnementen. Stel je abonnement naar wens samen door de volgende stappen te doorlopen:

1. Hardware & installatie
  2. TV van Canal Digitaal
  3. Bellen

Stap 3

Vervolgens kom je bij ‘Gegevens’. Hier kun je de gebruikersnaam en het wachtwoord van je Founding Membership account invullen. Op deze manier word je account samengevoegd met je internetabonnement.

Stap 4

Kies er optioneel voor om gebruik te maken van de Freedom overstapservice, zodat wij je internetdiensten voor je kunnen opzeggen.

Stap 5

Kies de wensdatum voor de aansluiting. Let op, dit kan alleen een werkdag zijn.

Klik vervolgens op ‘Volgende stap’ om je aanvraag in te dienen. Zodra je van ons de bevestiging van de opleverdatum binnen hebt, kun je wanneer je niet gekozen hebt voor de overstapservice, de opzegging bij je huidige provider in gang gaan zetten.

Voorbeeld:
Stel je bestelt op 1 januari 2021 een Freedom-abonnement, dan neem je als wensdatum voor je nieuwe abonnement 1 februari 2021. Van ons ontvang je dan een e-mail met bevestiging dat je abonnement op 1 februari in gaat. Jij zegt je huidige internetverbinding op per 1 februari 2021.

Stap 6

Je ontvangt een week voor de opleverdatum een track & trace-mailtje voor je hardware (tenzij je je eigen apparatuur gebruikt). Indien je gebruikmaakt van de installatieservice, bekijk dan deze pagina voor meer informatie.

Stap 7

Op de gekozen dag sluit de monteur of jijzelf alles aan. Je hebt nu Freedom internet!