Je kunt je website downloaden die je hebt staan op MIJNFreedom. Hieronder leggen we je uit hoe je dit doet.

Stap 1

Log in op MIJNfreedom. Je gebruikersnaam is je e-mailadres dat je hebt gekregen bij het aanvragen van je internetabonnement van Freedom. Ben je nog nooit ingelogd of ben je het wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’, zodat je je wachtwoord kunt instellen en vervolgens kunt inloggen.

Bekijk ook de pagina "Ik ben mijn wachtwoord vergeten" voor instructies.

Stap 2

Klik aan de linkerkant in het menu op 'Domeinen' en vervolgens op 'Website'.

Stap 3

Klik vervolgens op de knop exporteren, waarmee je de website kunt downloaden.