Hoe kan ik mappen verwijderen in mijn webmail?

Je kunt mappen in de webmail op de volgende manier verwijderen.

Stap 1

Ga naar https://webmail.freedom.nl/. Vul het e-mailadres in waarvan je het adresboek wilt exporteren. Dit kan je adres @freedom.nl adres zijn of je adres @eigendomein. Vul het wachtwoord in dat bij je e-mail hoort en klik op ‘inloggen’.

Weet je je wachtwoord niet meer? Klik dan hier voor de instructies om je wachtwoord te resetten.

Stap 2

Klik op 'Instellingen' in de linkerkolom.

Stap 3

Klik onder instellingen op 'Mappen'.

Stap 4

Klik de map aan die je wilt verwijderen. Dit kan alleen bij zelf aangemaakte mappen, de standaard mappen kunnen niet worden verwijderd. Wanneer je een map hebt geselecteerd, dan krijgt deze een dikgedrukte naam. Klik vervolgens op ‘Verwijder’.

Stap 5

Er verschijnt een pop-up in beeld waarin staat ‘Weet u zeker dat u deze map wilt verwijderen?’. Klik op ‘Verwijder’.

De map is nu verwijderd. Wil je meerdere mappen verwijderen? Herhaal dan stap 4 t/m 5.