Je krijgt van Freedom bij je abonnement standaard 5 mailboxen cadeau. Een mailbox is in gebruik voor je @freedom.nl account, de overige 4 kun je voor bijvoorbeeld je eigen domein(en) gebruiken. Wil je bovenop die 5 mailboxen extra mailboxen kopen voor je eigen domein(en)? Dat kan! Volg onderstaande stappen.

Stap 1

Log in op MIJNfreedom. Je gebruikersnaam is je e-mailadres dat je hebt gekregen bij het aanvragen van je internetabonnement van Freedom (@freedom.nl e-mail adres). Ben je nog nooit ingelogd of ben je het wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’, zodat je je wachtwoord kunt instellen en vervolgens kunt inloggen.

Bekijk ook de pagina "Ik ben mijn wachtwoord vergeten" voor instructies.

Stap 2

Klik in het menu aan de linkerkant op 'Domeinen' (1). Het domein of de domeinen verschijnen nu in beeld. Klik op het domein (2) waarvoor je extra mailboxen wilt aanschaffen. Je komt in de instellingen-pagina van jouw domein terecht.

Stap 3

Klik in het menu aan de linkerkant op 'E-mailaccounts'. (Let op: in het menu staat twee keer het woord 'E-mailaccounts', kies voor degene die onder jouw domeinnaam staat.)

Stap 4

Klik rechts bovenin op de knop 'Koop slot(s)'.

Stap 5

Je ziet nu o.a. staan 'Voeg e-mailaccounts toe:'. Klik daaronder in het vak, zodat er een uitklapmenu verschijnt. Je kunt nu kiezen uit 3 opties, nameijk:

• 5 mailboxen
  • 10 mailboxen
  • 25 mailboxen

Klik de optie aan die je wenst en klik vervolgens op de knop 'Koop'.

Je hebt nu je extra mailboxen aangeschaft. Je kunt deze gebruiken voor dit domein of een van je andere domeinen.