Om telefonie van Freedom in te stellen heb je persoonlijke gegevens nodig. Deze gegevens staan in het VoIP portaal van Freedom.

De instructie hoe je het telefoonnummer kunt instellen op de Fritz!Box kun je hier vinden.

Stap 1

Ga naar https://voip.freedom.nl/ en log in met je @freedom.nl e-mailadres en je wachtwoord. Ben je je wachtwoord kwijt? Klik dan op het knopje 'wachtwoord vergeten'.

Stap 2

Klik in het linker menu op 'Beheer'. Klik vervolgens onder het kopje 'Standaardfuncties' op de knop 'VoIP-account'.

Stap 3

In het vak aan de rechterkant zie je het kopje 'Wachtwoorden weergeven' staan. Klik op de pijltjes en kies voor de optie 'Ja'. Klik vervolgens op de knop ‘Apply’ (Toepassen).

Stap 4

Je ziet nu onder het kopje ‘Account ID’ de gebruikersnaam staan en onder het kopje ‘Wachtwoord’ het wachtwoord.

Deze gegevens kun je gebruiken om VoIP in te stellen in de FRITZ!Box of in een andere SIP-client.