Op MIJNfreedom kan je voor het domein wat je bij Freedom aangevraagd hebt de DNS-records aanpassen. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

Stap 1

Log in op MIJNfreedom. Je gebruikersnaam is je e-mailadres dat je hebt gekregen bij het aanvragen van je internetabonnement van Freedom (@freedom.nl e-mail adres). Ben je nog nooit ingelogd of ben je het wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’, zodat je je wachtwoord kunt instellen en vervolgens kunt inloggen.

Bekijk ook de pagina "Ik ben mijn wachtwoord vergeten" voor instructies.

Stap 2

Klik links in het menu op ‘Domeinen’

Stap 3

Klik op het domein waarvan je de records wil aanpassen.

Stap 4

Klik links in het menu op ‘DNS instellingen’.

Stap 5

Hier kan je de records aanpassen, verwijderen en nieuwe records aanmaken.

Heb je alles goed ingevuld, klik dan op 'Opslaan'. Mocht je toch een fout hebben gemaakt, klik dan op 'Herstel'. Daarmee worden alle handmatig aangemaakte records ongedaan gemaakt en de standaard records geladen.