De domeinnaam staat bij Freedom, maar ik kan de DNS niet editen

Domeinen die bij ons geregistreerd staan kan je editen via MIJNFreedom. Wanneer deze nog geregistreerd of verhuist moeten worden, staat de actie nog op ‘pending’. Je kunt op dat moment nog niks aanpassen.

Het kan ook zijn dat je gekozen hebt om het domein te koppelen. Dan kan je geen DNS-instellingen wijzigen bij ons. Je kunt dit checken door naar 'instellingen' te gaan. Daar zie je een blok staan met de naam DKIM. Je kan dit gemakkelijk oplossen door het domein te verhuizen. Je vindt de instructies hier