Canal Digitaal biedt klanten een wisselende Video on Demand bibliotheek, te vinden in 'Zenders & VOD'. Deze is in het linker menu te vinden op de TV-ontvanger of in de App als apart tabblad. De films en series zijn gratis te bekijken.

Ook biedt Canal Digitaal een wisselende Video on Demand bibliotheek met erotische films. Deze zijn tegen betaling voor een bepaalde tijd te huur en beschermd met een pincode.

Films kun je tijdelijk pauzeren, maar ook helemaal stopzetten. Het apparaat onthoudt waar je stopt en gaat verder waar je de vorige keer gestopt bent.

In ‘Instellingen’ kun je de betaalpincode instellen om de huur van betaalde Video on Demand te beheren.