Hoe kan ik mappen verwijderen in mijn webmail?

Je kunt mappen in de webmail op de volgende manier verwijderen.

Stap 1

Log in op MIJNfreedom. Je gebruikersnaam is je e-mailadres dat je hebt gekregen bij het aanvragen van je internetabonnement van Freedom. Ben je nog nooit ingelogd of ben je het wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’, zodat je je wachtwoord kunt instellen en vervolgens kunt inloggen.

Bekijk ook de pagina "Ik ben mijn wachtwoord vergeten" voor instructies.

Stap 2

Klik op 'Instellingen' in de linkerkolom.

Stap 3

Klik onder instellingen op 'Mappen'.

Stap 4

Klik de map aan die je wilt verwijderen. Dit kan alleen bij zelf aangemaakte mappen, de standaard mappen kunnen niet worden verwijderd. Wanneer je een map hebt geselecteerd, dan krijgt deze een dikgedrukte naam. Klik vervolgens op ‘Verwijder’.

Stap 5

Er verschijnt een pop-up in beeld waarin staat ‘Weet u zeker dat u deze map wilt verwijderen?’. Klik op ‘Verwijder’.

De map is nu verwijderd. Wil je meerdere mappen verwijderen? Herhaal dan stap 4 t/m 5.