Heb je het begin gemist van het programma dat je wilt bekijken? Als het programma de ‘Begin Gemist’ optie heeft kun je het programma vanaf het begin bekijken.

• Op de TV-ontvanger en app van de Smart-TV doe je dit via de knop ‘⇤’.
  • In de app of browser zie je voor het balkje waar je de voortgang van het programma ziet een rond pijltje. Deze kun je gebruiken om het programma van het begin te zien.