Heb je een programma gemist? Geen probleem! Een groot deel van de Nederlandse tv-zenders staan het terugkijken van programma’s toe tot maximaal 7 dagen na de uitzending.

Stap 1

Via 'Zenders & VOD' in het menu of de Mediatheek-knop (de knop met AV daarboven) op de afstandsbediening opent het 'Zenders & VOD' scherm.

Stap 2

Navigeer vervolgens naar de Zenders sectie en selecteer de zender waarop het programma is uitgezonden welke je terug zou willen kijken. Klik op de 'OK' knop op de afstandsbediening om door te gaan naar een overzicht van de programma's die je terug kan kijken op deze zender.

Stap 3

Via de pijltjestoetsen kun je nu de dagen selecteren (1) en het programma kiezen uit de lijst (2). Klik op de afstandsbediening op de 'OK' toets om je keuze te maken.

Stap 4

Met de pijltjestoetsen op de afstandsbediening kun je nu navigeren naar de programma's die beschikbaar zijn onder 'TV Gemist - afleveringen'. Een aflevering gezien die je wilt zien? Kies dan 'Bekijken' of als je het programma nogmaals wilt bekijken op 'Opnieuw bekijken' (1).

Staat jouw aflevering er niet bij? Selecteer dan 'Meer afleveringen' (2) en klik op 'OK' op de afstandsbediening. Je kunt nu meer afleveringen kiezen door met de pijltjestoetsen op de afstandsbediening omhoog of naar beneden te gaan.