Naar de inhoud Naar het menu

Je kun de afstandsbediening van de televisieontvanger koppelen aan je televisie, zodat je geluid, mute en tv-aan/uit-knop op de afstandsbediening gaan werken.

Zoek voordat je begint de juiste koppelcode voor jouw televisie op in deze lijst en houd deze bij de hand. Dan ben je alvast goed voorbereid!


Stap 1

Zet de televisie aan zodat je beeld hebt. De televisie moet dus niet in de standby-modus staan.

Stap 2

Zoek als je dit nog niet hebt gedaan de koppelcode voor jouw televisie op in deze lijst. Heb je dit al gedaan? Dan kun je verder naar de volgende stap.

Stap 3

Zet het volume van de Canal Digitaal HD-ontvanger op 100. Doe dit met de meegeleverde afstandsbediening.

Stap 4

Druk op de afstandsbediening tegelijkertijd op de cijferknoppen '1' en '3' tot de knop tv twee keer knippert.

Stap 5

Toets met de cijferknoppen de 3 of 4-cijferige code in die bij je tv hoort.

Stap 6

Druk op de Mute-knop van de afstandsbediening. Dit is een icoontje van een luidsprekertje met een diagonaal streepje erdoorheen.

Zodra het Mute-symbool in beeld komt op je tv kun je de toets loslaten.

Stap 7

Druk tegelijkertijd op de Text-knop en de stopknop. De knop tv gaat uit. Je bent nu klaar. Je kunt voor je televisie nu gebruik maken van de knoppen TV, Volume en de Mute-knop.

Werken ze niet? Herhaal dan de bovenstaande stappen. Deze zal je mogelijk meerdere malen moeten doorlopen voordat je televisietoestel correct op de afstandsbediening reageert. Wil je de afstandsbediening weer helemaal terug zetten naar hoe deze bij je binnen kwam? Volg dan de stappen op deze pagina om de afstandsbediening te ontkoppelen.

Vond je deze helpdesk-pagina nuttig?

Let op: we kunnen niet reageren op het bericht dat je hier achterlaat. Heb je een vraag of ontvang je graag een reactie? Stuur dan een mailtje naar helpdesk@freedomnet.nl.