Graag laten we je zien hoe je gemakkelijk inlogt op onze webmail. De manier van inloggen is hetzelfde voor zowel een @freedom.nl als een @eigendomein.nl e-mailadres. In dit voorbeeld gaan we uit van een @freedom.nl e-mailadres. Voor je eigen domein vervang je het @freedom.nl e-mailadres voor het e-mailadres van je eigen domein.

Stap 1

Log in op MIJNfreedom. Je gebruikersnaam is je e-mailadres dat je hebt gekregen bij het aanvragen van je internetabonnement van Freedom. Ben je nog nooit ingelogd of ben je het wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’, zodat je je wachtwoord kunt instellen en vervolgens kunt inloggen.

Bekijk ook de pagina "Ik ben mijn wachtwoord vergeten" voor instructies.

Stap 2

Wanneer je de juiste gegevens hebt ingevuld, dan ben je nu ingelogd in jouw webmail.

Stap 3

Wil je op een ander e-mailadres inloggen? Klik dan linksonder op 'Uitloggen' en herhaal stap 1 t/m 3 voor het andere e-mailadres.