Opnames kun je verwijderen op verschillende manieren, namelijk:

• Via de tv-ontvanger
  • Via de Canal Digitaal app of browser
  • Via de app op de Smart-TV

Je vindt per manier de stappen hieronder.

Opname verwijderen via tv-ontvanger

Stap 1

De gemaakte opnames zijn te vinden via 'Mijn videos' in het menu of via de Mediatheek-knop (knop met AV erboven) op de afstandsbediening. Druk hierop.

Stap 2

Selecteer ‘Opnames’ met de pijltjestoetsen op de afstandsbediening en druk op de ‘OK’ knop.

Stap 3

Je ziet nu de opnames die je gemaakt hebt. Selecteer een opname die je wilt verwijderen door deze met de pijltjestoetsen te selecteren en op de ‘OK’ knop te drukken.

Stap 4

Voor enkele opnames kun je hier kiezen voor ‘Opname verwijderen’.

Is het een programma wat in serie opgenomen is, dan kun je hier kiezen alles te verwijderen door ‘Verwijder alle opgenomen afleveringen’ te selecteren of maar enkele opnames te verwijderen door met de pijltjestoetsen naar beneden te gaan en individuele opnames in de serie te verwijderen.

Opname verwijderen via de Canal Digitaal app of browser

Stap 1

Open de Canal Digitaal app of ga naar https://livetv.canaldigitaal.nl.

Stap 2

Kies voor het kopje ‘Mijn Video's’.

Stap 3

Ga naar het tabblad ‘Opnames’.

Stap 4

Bij een enkele opname staat er naast de knop ‘Bekijken’ een prullenbak. Klik deze aan om de opname te verwijderen.

Is het programma een serie opname? Dan kun je onder de informatie over de serie de opnames terugvinden die gedaan zijn. Hier kun je ze ook per opname verwijderen met de prullenbak knop.

Opname verwijderen via de app op de Smart-TV

Stap 1

Open de app op je Smart-TV.

Stap 2

Ga naar het hoofdmenu van de Canal Digitaal app.

Stap 3

Open het menu aan de rechterkant en selecteer de optie ‘Mijn video's’.

Stap 4

Selecteer de optie ‘Opnames’ en kies aan de rechterkant de opname die je zou willen verwijderen.

Stap 5

Voor enkele opnames kun je hier kiezen voor ‘Opname verwijderen’.

Is het een programma wat in serie opgenomen is, dan kun je hier kiezen alles te verwijderen door ‘Verwijder alle opgenomen afleveringen’ te selecteren of maar enkele opnames te verwijderen door met de pijltjestoetsen naar beneden te gaan en individuele opnames in de serie te verwijderen.