Wil je je gegevens wijzigen dan moet je dat als volgt doen:

1. Stuur een mail naar crowdfunding@freedomnet.nl

en

2. Wijzig je adres en wachtwoord in je account bij CrowdAboutNow door middel van onderstaande stappen. Wil je je e-mailadres en rekeningnummer wijzigen? Stuur dan een mailtje naar info@crowdaboutnow.nl

Stap 1

Ga naar de website www.crowdaboutnow.nl en klik bovenin op het deurtje.

Stap 2

Log vervolgens in met jouw gegevens.

Stap 3

Klik op ‘investeringen’.

Stap 4

Je komt uit op de pagina met jouw investeringen. In het tabblad links daarvan zie je 'Gegevens' staan, klik hierop.

Stap 5

Wijzig je adres of wachtwoord en klik op 'opslaan'.