Ik heb subnet ingesteld op mijn eigen router, maar zie het verkeer nog niet binnenkomen op de IP-adressen

Komt het verkeer nog niet binnen op de IP-adressen, terwijl je de subnet al wel ingesteld hebt op je router? Doorloop dan de volgende stappen.

Stap 1

Voor het goed functioneren van het routed subnet, is het nodig om de PPP-sessie te herstarten. Na het herstarten zijn de IP-adressen van buitenaf te benaderen en bijvoorbeeld ook te pingen.

Stap 2

Werkt het nog steeds niet? Dubbelcheck dan de configuratie.