Een opname kan je afspelen via de tv-ontvanger (Amino), TV-App of in de browser.

Opname afspelen via tv-ontvanger

Stap 1

De gemaakte opnames zijn te vinden via de 'Mijn Videos' in het menu. Druk hiervoor op de knop 'Menu' op de afstandsbediening en selecteer met de pijltjestoetsen de optie 'Mijn Videos'. Druk op 'OK'

Stap 2

Selecteer ‘Opnames’ met de pijltjestoetsen op de afstandsbediening en druk op de ‘OK’ knop.

Stap 3

Je ziet nu de opnames die je gemaakt hebt. Je kunt de opname bekijken door deze met de pijltjestoetsen te selecteren en op de ‘OK’ knop te drukken.

Stap 4

Selecteer ‘Bekijken’ om de opname te bekijken.

Serie opgenomen? De overige afleveringen uit de serie zijn te vinden door naar beneden te gaan met de pijltjestoetsen op de afstandsbediening en achter de opname in serie ‘Bekijken’ te selecteren en op de ‘OK’ toets te drukken.

Opname bekijken via de App

Stap 1

Open de app van Canal Digitaal op je apparaat en log in met je persoonlijke account.

Stap 2

Tik op je profiel icoon in de app.

Stap 3

Klik op de optie 'Mijn Opnames'

Stap 4

Kies de opname die je wilt bekijken.

Stap 5

Klik op 'Bekijken' om de opname te bekijken.

Opname bekijken via de website van Canal Digitaal

Stap 2

Kies voor het kopje ‘Mijn Video's’ (1) of klik op het icoon voor de opnames (2).

Stap 3

Ga naar het tabblad ‘Opnames’ wanneer je in de vorige stap voor 'Mijn Videos' hebt gekozen.

Stap 4

Klik op de opname die je wilt bekijken en klik op 'Bekijken'

Opname bekijken via de app op de Smart-TV

Stap 1

Open de app op je Smart-TV.

Stap 2

Ga naar het hoofdmenu van de Canal Digitaal app.

Stap 3

Open het menu aan de rechterkant en selecteer de optie ‘Mijn Videos’.

Stap 4

Selecteer de optie ‘Opnames’ en kies aan de rechterkant de opname die je zou willen bekijken.