Hieronder leggen we je uit hoe je favoriete zenders beheert.

Op de televisieontvanger van Canal Digitaal

Stap 1

Wanneer je live-tv kijkt druk je op de gele knop op de afstandsbediening. Hiermee is de zender toegevoegd of  verwijderd van je favoriete zenderlijst.

Via de website van Canal Digitaal

Stap 1

Ga naar https://play.canalplus.nl

Stap 2

Log in met het account dat je aangemaakt hebt via de instructie op de pagina: Hoe activeer ik de Canal+ app

Stap 3

Ga in het menu naar TV Gids (1) en druk op het hartje bij de zender (2) die je wilt verwijderen of toe wilt voegen aan je favorieten lijst.

Een gevuld rood hartje betekend dat de zender in je favorieten lijst staat.