Naar de inhoud Naar het menu

Hoe dim of zet je de lampjes uit op de FRITZ!Box?

Je kunt de lampjes op de FRITZ!Box uitzetten of dimmen. Volg onderstaande stappen om dit in te stellen. Let op: de lampjes lichten alsnog op bij een herstart of wanneer er problemen zijn. 

De FRITZ!Box staat standaard ingesteld in het Engels. In deze handleiding tref je daarom de Engelse benamingen. Mocht je de FRITZ!Box ingesteld hebben in het Nederlands, kijk dan naar de woorden tussen haakjes.


Stap 1

Om in te loggen op je FRITZ!Box ga je naar http://fritz.box/ of http://192.168.178.1/.

Log in met het wachtwoord dat op je FRITZ!Box staat. Kijk op de onderzijde of achterzijde van je modem naar 'FRITZ!Box Password' met daaronder een bestaand Engels woord met cijfers. Gebruik dat wachtwoord om in te loggen.

Let op: Krijg je een melding in je browser bij het inloggen op de FRITZ!Box waarin staat dat je wachtwoord onderschept zou kunnen worden of dat de verbinding niet beveiligd is, geen paniek! Deze boodschap krijg je standaard bij het inloggen op de FRITZ!Box.

Stap 2

Klik in het menu op 'System' en vervolgens op 'Buttons and LEDs'. 

Stap 3

Klik op het tabblad 'LED Display'. 

Stap 4

Dimmen:

Wil je het licht dimmen? Schuif dan het bolletje onder 'very bright' (heel fel) naar 'medium' (minder fel) of 'weak' (zacht). 

Uitzetten: 

Wil je het licht uitzetten? Vink dan het vakje aan voor 'Turn off the LED display' (Schakel de LED display uit). 

Klik vervolgens op 'Apply' (toepassen). 

Vond je deze helpdesk-pagina nuttig?

Let op: we kunnen niet reageren op het bericht dat je hier achterlaat. Heb je een vraag of ontvang je graag een reactie? Stuur dan een mailtje naar helpdesk@freedomnet.nl.