Hoe kan ik het kiezen van profiel bij opstarten uitgeschakelen op de tv-ontvanger?

Bij het opstarten van de tv-ontvanger krijg je standaard een aantal profielen te zien die je hebt aangemaakt. Je kunt vervolgens een keuze maken via welk profiel je televisie wilt gaan kijken. Wil je deze keuze niet elke keer maken bij het opstarten van de televisieontvanger? Dan zijn er twee manieren om deze melding uit te schakelen:

1. Direct na het opstarten
2. Via het instellingen menu

Direct na het opstarten

Stap 1

Start de tv-ontvanger op tot je de profielkeuze krijgt.

Stap 2

Ga door gebruik te maken van de pijltjestoetsen op de afstandsbediening naar beneden en selecteer 'Profielkeuze weergeven bij opstarten'.

Stap 3

Druk op 'OK' op de afstandsbediening.

Stap 4

Selecteer de keuze en druk op 'OK' op de afstandsbediening.

Stap 5

Gebruik de pijltjestoetsen op de afstandsbediening om het profiel te kiezen waarmee je standaard televisie zou willen kijken en druk op 'OK'.

Via het instellingen menu

Als je de optie via het instellingen menu uitgeschakeld, zul je de volgende keer opstarten met het profiel dat je als laatste hebt gekozen.

Stap 1

Zorg dat je tv-ontvanger aan staat en dat je beeld op je televisie hebt.

Stap 2

Druk op de afstandsbediening op 'Menu'.

Stap 3

Selecteer met de pijltjestoetsen op de afstandsbediening de optie 'Instellingen'.

Stap 5

Druk op 'OK' op de afstandsbediening.

Stap 6

Gebruik de pijltjestoetsen op de afstandsbediening om de optie 'Profielkeuze bij opstarten' te selecteren.

Stap 7

Druk op 'OK' op de afstandsbediening.

Stap 8

Selecteer met de pijltjestoetsen op de afstandsbediening jouw keuze en druk op 'OK' op de afstandsbediening.

Stap 9

Met de 'X'-knop op de afstandsbediening kan je weer terug naar het hoofdmenu van de tv-ontvanger.