Hoe kan ik op de factuur een bedrijfsnaam toevoegen?

Je kunt een bedrijfsnaam toevoegen op de factuur door de volgende stappen te doorlopen.

Stap 1

Log in op MIJNfreedom. Je gebruikersnaam is je e-mailadres dat je hebt gekregen bij het aanvragen van je internetabonnement van Freedom (@freedom.nl e-mail adres). Ben je nog nooit ingelogd of ben je het wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’, zodat je je wachtwoord kunt instellen en vervolgens kunt inloggen.

Bekijk ook de pagina "Ik ben mijn wachtwoord vergeten" voor instructies.

Stap 2

Je komt op de pagina 'Welkom' terecht en ziet onder andere jouw factuuradres staan. Achter dit adres staat ‘verander’. Klik hierop.

Stap 3

Vul de volgende gegevens in:

• Bedrijfsnaam: vul hier de bedrijfsnaam in.
  • Kamer van Koophandel: vul hier je KvK-nummer in.
  • BTW-nummer: vul hier je BTW-nummer in.

Klik vervolgens op de knop ‘Opslaan’.