Je kunt je factuuradres wijzigen door de volgende stappen te volgen.

Stap 1

Log in op MIJNfreedom. Je gebruikersnaam is je e-mailadres dat je hebt gekregen bij het aanvragen van je internetabonnement van Freedom. Ben je nog nooit ingelogd? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’, zodat je je wachtwoord kunt instellen en vervolgens kunt inloggen.

Stap 2

Je komt op de pagina 'Welkom' terecht en ziet onder andere jouw factuuradres staan. Achter dit adres staat ‘verander’. Klik hierop.

Stap 3

Wijzig jouw factuuradres door de straat, het huisnummer, de toevoeging van het huisnummer, de postcode en de stad te wijzigen. Klik vervolgens op ‘opslaan’.