Hoe pas ik het e-mailadres aan waarop ik mijn factuur ontvang?

Wil je liever je factuur ontvangen op een ander e-mailadres? Doorloop dan onderstaande stappen om het aan te passen.

Stap 1

Log in op MIJNfreedom. Je gebruikersnaam is je e-mailadres dat je hebt gekregen bij het aanvragen van je internetabonnement van Freedom. Ben je nog nooit ingelogd of ben je het wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’, zodat je je wachtwoord kunt instellen en vervolgens kunt inloggen.

Bekijk ook de pagina "Ik ben mijn wachtwoord vergeten" voor instructies.

Stap 2

Je komt op de pagina 'Welkom' terecht en ziet onder andere jouw factuuradres staan. Achter dit adres staat ‘verander’. Klik hierop.

Stap 3

Vul je huidige factuuradres in en het nieuwe e-mailadres waarop je de factuur wilt ontvangen. Klik vervolgens op ‘opslaan’. De eerstvolgende factuur ontvang je op het nieuwe e-mailadres.

Let op: zorg dat alle velden met een uitroeptekentje zijn ingevuld.