Hoe reset ik mijn wachtwoord voor het VoIP portaal?

Ben je je wachtwoord vergeten en wil je hem resetten of wil je je wachtwoord wijzigen? Volg dan onderstaande stappen.

Stap 1

Ga naar https://voip.freedom.nl/ en klik op 'Forgot your password?' (Wachtwoord vergeten?).

Stap 2

Vul je @freedom.nl e-mailadres in en klik op 'Reset my password' (Herstel mijn wachtwoord).

Stap 3

Open je mail en volg de instructies in de e-mail om je wachtwoord te wijzigen.