Wanneer je je wachtwoord wilt wijzigen voor de App van Canal+ of om in te loggen op https://play.canalplus.nl volg je de onderstaande stappen.

Stap 1

Log in op MIJNfreedom. Je gebruikersnaam is je e-mailadres dat je hebt gekregen bij het aanvragen van je internetabonnement van Freedom. Ben je nog nooit ingelogd of ben je het wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’, zodat je je wachtwoord kunt instellen en vervolgens kunt inloggen.

Bekijk ook de pagina "Ik ben mijn wachtwoord vergeten" voor instructies.

Stap 2

Klik in het menu op 'Canal Digitaal' en vervolgens op 'Canal Digitaal TV-App'.

Stap 3

Kies bij 'E-mailadres' het e-mailadres je wilt gebruiken voor de TV-App. Je kunt deze hetzelfde houden of wijzigen.

Stap 4

Vul een nieuw wachtwoord in en klik op opslaan.

Het wachtwoord voor de TV-App van Canal+ is nu gewijzigd. Gebruik dit wachtwoord nu om in te loggen in de app of de browser.