Ik ben het wachtwoord vergeten van MIJNFreedom

Hieronder lees je hoe je een nieuw wachtwoord kunt aanvragen. We gebruiken hier als voorbeeld een Freedom e-mailadres. De procedure is hetzelfde voor je eigen domein e-mailadres.

Houd je mobiele telefoon bij de hand, je ontvangt namelijk gedurende het proces per sms een code op het mobiele nummer dat je aan ons hebt doorgegeven.

Stap 1

Ga naar MIJNfreedom en klik op 'Wachtwoord vergeten?' onder de invulvelden.

Stap 2

Vul hier het e-mailadres in waarvan je het wachtwoord bent vergeten. Klik vervolgens op de blauwe knop ‘Verstuur instructies’.

Let op: deze procedure geldt alleen voor e-mailaccounts die bij ons geregistreerd zijn, dus het Freedom e-mailadres of eigen domein e-mailadres. Je kunt hier dus NIET het wachtwoord resetten van bijvoorbeeld je @gmail.com e-mailadres.

Stap 3

Je ontvang nu een SMS op je mobiele telefoon met een verificatiecode. Deze ontvang je op het 06-nummer dat gelinkt is aan je e-mailadres. Deze code is 15 minuten geldig.

Stap 4

Je komt nu op het scherm om je wachtwoord te wijzigen.

Vul in het vakje onder ‘Reset token’ de verificatiecode in die je per SMS hebt ontvangen. Je e-mailadres staat al ingevuld. Je kunt vervolgens een nieuw wachtwoord invullen onder ‘nieuw wachtwoord’.

Klik vervolgens op ‘Wachtwoord opslaan’.

Stap 5

Je wordt nu doorgestuurd naar MIJNfreedom en bent meteen ingelogd. Bovenin zie je een groene balk met de tekst 'Je wachtwoord is succesvol aangepast, je bent nu ingelogd’. Je nieuwe wachtwoord is nu aangemaakt en je kunt hiermee inloggen op MIJNfreedom en de webmail.

Dit wachtwoord hoort alleen bij het e-mailadres dat je in deze procedure hebt ingevuld, dus niet bij je andere e-mailadressen.