Waar vind ik de gesprekskosten terug?

Wanneer je een Freedom Bellen abonnement hebt, dan betaal je vooraf de abonnementskosten en achteraf de gesprekskosten die op jouw abonnement van toepassing zijn. Ben je benieuwd welke gesprekskosten je hebt gemaakt? Volg dan onderstaande stappen om dit te bekijken.

Stap 1

Log in op https://voip.freedom.nl met je e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord. Ben je je wachtwoord kwijt? Klik dan op het knopje 'wachtwoord vergeten'.

Stap 2

Klik rechtsboven in je scherm op 'Account', vervolgens op 'Facturatie' en daarna op 'Gesprekskosten'.

Stap 3

Je kunt nu zien welke gesprekken zijn gefactureerd. Eventueel kun je de begin- en einddatum nog aanpassen rechts in het scherm onder 'Filter gespreksfacturatie-items'.

Let op: i.v.m. het feit dat dit een voorbeeld is, bevat de afbeelding geen gesprekken.