Naar de inhoud Naar het menu

In je FRITZ!Box kun je ‘Advanced View’ (Geavanceerd Aanzicht) aanzetten. Hiermee kun je meer instellingen inzien en wijzigen. Dit staat niet standaard aan. Wil je het aanzetten? Volg dan de onderstaande stappen.

De FRITZ!Box staat standaard ingesteld in het Engels. In deze handleiding tref je daarom de Engelse benamingen. Mocht je de FRITZ!Box ingesteld hebben in het Nederlands, kijk dan naar de woorden tussen haakjes.


Stap 1

Om in te loggen op je FRITZ!Box ga je naar http://fritz.box/ of http://192.168.178.1/.

Log in met het wachtwoord dat op je FRITZ!Box staat. Kijk op de onderzijde of achterzijde van je modem naar 'FRITZ!Box Password' met daaronder een bestaand Engels woord met cijfers. Gebruik dat wachtwoord om in te loggen.

Let op: Krijg je een melding in je browser bij het inloggen op de FRITZ!Box waarin staat dat je wachtwoord onderschept zou kunnen worden of dat de verbinding niet beveiligd is, geen paniek! Deze boodschap krijg je standaard bij het inloggen op de FRITZ!Box.

Stap 2

Rechtsboven in de blauwe balk zie je 3 puntjes die onder elkaar staan afgebeeld. Klik hierop en er verschijnt een menu.

Stap 3

Klik achter ‘Advanced view’ (geavanceerd aanzicht) aan de rechterkant van het schuifje. Als deze groen wordt heb je het geavanceerde aanzicht aangezet.

Je kunt nu meer instellingen wijzigen. Wil je graag terug naar de standaard weergave? Volg dan bovenstaande stappen en klik het schuifje weer uit. Wanneer deze grijs is, is de standaard weergave ingeschakeld.

Vond je deze helpdesk-pagina nuttig?

Let op: we kunnen niet reageren op het bericht dat je hier achterlaat. Heb je een vraag of ontvang je graag een reactie? Stuur dan een mailtje naar helpdesk@freedomnet.nl.