Hoe wijzig ik het e-mailadres waar het voicemailbericht naartoe wordt gestuurd?

Ingesproken voicemailberichten worden per e-mail naar je toegestuurd. Volg onderstaande stappen om het e-mailadres te wijzigen.

Stap 1

Log in op https://voip.freedom.nl met je e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

Stap 2

Klik links in het menu op 'Beheer' en vervolgens onder 'Doorschakelen' op 'Voicemail'.

Stap 3

Klik achter het voicemail account op het wijzigen icoontje.

Stap 4

Bij ‘E-mailadressen’ staat het huidige e-mailadres waar de voicemailberichten naar toe worden gestuurd. Je kunt dit e-mailadres veranderen of meer e-mailadressen toevoegen. Wanneer je meer e-mailadressen wilt toevoegen, scheidt deze dan d.m.v. een komma ( , ).

Stap 5

Je kunt indien gewenst 'Verstuur e-mail bij geen bericht’ aanvinken. Op het moment dat iemand dan de voicemail bereikt, maar geen bericht achterlaat, ontvang je alsnog een e-mail.

Stap 6

Klik op 'Opslaan'.